logo

Reviews

Navigeer links en rechts met de pijltjes-toetsen

 • Allereerst maakt Wouter ontzettend mooie foto's. Ook prettig is alles wat daaraan vooraf gaat. Een kennismakingsgesprek met duidelijke pakketten en prijzen. Een pre weddingshoot om alvast in stemming te komen maar vooral om te oefenen met poseren en het uitproberen van bepaalde settings. Dit heeft voor veel snelheid gezorgd tijdens de shoot op onze trouwdag. Wouter heeft ook veel ervaring met bruiloften, zo maakte hij door zijn inbreng, et moment waarop wij elkaar voor het eerst zagen, nog leuker. En dat zie je ook terug op de foto's. En, met Wouter vallen er ook nooit stiltes, hij is ook gewoon gezellig!
  Valerie & Joost
 • Aangezien wij in januari 2014 gingen trouwen moesten wij op zoek naar binnenlocaties voor de foto's. Wij wilden niet zo'n standaard binnenlocatie, we wilden echt wat anders. Met de creatieve ideeën van Wouter hebben we twee locaties gevonden die ook echt bij ons passen! Dat noem ik nou een top fotograaf die ook echt met je meedenkt! We zijn dan ook super enthousiast over de resultaten. Onze familie en vrienden zijn los gegaan in de photobooth die Wouter heeft geplaatst op onze feestlocatie. De resultaten zijn hilarisch! Zoals je zal begrijpen zijn we heel blij dat we voor deze relaxte, creatieve en professionele fotograaf hebben gekozen!
Wouter, nogmaals bedankt dat je deze belangrijke en bijzondere dag zo mooi hebt vastgelegd!
  Isabel & Nick
 • 17 januari 2014 zijn we getrouwd, een super mooie en leuke dag die nog lang is ons geheugen gegrift zal staan. Dankzij de prachtige foto’s, die Wouter van de dag gemaakt heeft, hebben we ook nog een tastbare herinnering. Voor de huwelijksdag hebben we ook nog een pre-wedding shoot gehad, om een beetje aan elkaar en het poseren te wennen. Deze shoot op zich was al heel leuk om te doen en daar hebben we ook mooie foto’s aan overgehouden. Wouter heeft de gave om alle mooie momenten van zo’n bijzondere dag vast te leggen zonder op de voorgrond te treden. Wij zijn blij dat wij hem als fotograaf hadden en zullen hem ook zeker aan iedereen aanraden!
  Lonneke & Toine
 • Wij hebben Wouter Keuris gevraagd om de foto's op onze bruiloft op 14 september 2013 te verzorgen. Bij de kennismaking viel ons meteen op dat Wouter bijzonder prettig in de omgang is. Dit zorgde er bij de (pre-)weddingshoot voor dat wij ons prima op ons gemak voelden. Wij hadden niet verwacht dat een fotoshoot bijzonder 'leuk' zou zijn, maar dat was het wel! We zijn erg blij dat we de pre-wedding shoot hebben gedaan: Het heeft ons mooie plaatjes opgeleverd met nét een andere sfeer dan op de trouwdag, en het poseren verliep vlotter en gemakkelijker. Wouter heeft goede ideeën met betrekking tot de planning, locaties en poses, en brengt deze op een ontspannen en vrijblijvende manier. Onze weddingshoot vond plaats in de Meelfabriek in Leiden, een industriële ruimte. De foto's zijn prachtig geworden! Tijdens onze trouwdag hebben wij nauwelijks gemerkt dat Wouter er was. Hierdoor waren wij extra verbaasd toen bij het bekijken van de rapportage bleek dat Wouter van veel momenten (bijvoorbeeld 'de kus') meerdere foto's heeft genomen vanuit verschillende hoeken. Door Wouters flexibiliteit konden wij al snel na onze huwelijksreis de foto's bewonderen. Het concept-album voldoet geheel aan onze wensen, waaruit blijkt dat Wouter een goed gevoel heeft voor onze wensen. Wij zijn heel erg tevreden over de diensten die Wouter geleverd heeft en kunnen het iedereen aanraden!
  Sascha & Bart
 • We zijn deze lente getrouwd op een regenachtige en koude dag. Wij maakten ons van tevoren best zorgen of de fotoshoot daarom wel zou lukken. Gelukkig was Wouter flexibel en had hij leuke ideeën, zodat wij op goede momenten romantische en grappige foto’s konden maken. Verder was de shoot erg relaxt omdat Wouter van nature voor een goede sfeer zorgt. Dit hadden we gelukkig ook al gemerkt bij onze super pre-weddingshoot. We zijn erg blij met het totaalpakket; van een goede ervaring tijdens de hele trouwdag, tot leuke bedankjes (snelle levering!), een geweldige DVD na afloop. Echt heel erg de moeite waard. Wouter, bedankt!
  Djoeke & Wander
 • Wij kijken terug op een fantastische trouwdag! En omdat we ook geweldige trouwfoto's hebben kunnen we al die herinneringen makkelijk terug halen. Wat voor ons belangrijk was, namelijk zoveel mogelijk spontane foto's, heeft Wouter Keuris goed vertaald. Hij coachte ons op de juiste manier te poseren om dat resultaat te bereiken. Hij is zowel in staat de regie te nemen bij bv groepsfoto's als praktisch onzichtbaar te zijn op andere momenten. Hij was er vanaf de voorbereiding in de ochtend al bij en verteld daardoor het hele verhaal van de dag. De foto's stralen precies die sfeer uit zoals wij de dag beleefd hebben; stralend, spontaan, niet traditioneel en toch tijdloos!
  Renske & Giel
 • Ruim 2 jaar geleden getrouwd. Die prachtige momenten zijn door Wouter zo mooi vastgelegd, op een ook voor ons totaal relaxte en natuurlijke manier. Een aantal foto's hangen verspreid door ons huis. De belevenis blijft zo dichtbij. Wouter's professionele, creatieve en laagdrempelige werkwijze hebben daarbij uitstekend geholpen.
  Jeanet & Ron
 • In de zomer van 2011 fotografeerde Wouter onze bruiloft. Daarmee zorgde hij voor een fantastische blijvende herinnering aan die dag. Zijn werkwijze is helder: van tevoren besprak hij onze wensen en probeerde ons inzicht te geven in de mogelijkheden. Op de dag zelf was hij steeds in buurt, maar zonder op te vallen. Gaf zo af en toe een zachte hint of wenk voor een mooie plaat, maar leidde de aandacht geen moment af van het programma. De reportage was een feest. Wouter beschikt over het vakmanschap om zijn objecten (ons!) vast te leggen zoals ze zijn. Het is een indringende, gevoelige reportage geworden, die onze verwachtingen heeft overtroffen. Daarbij is Wouter een persoon die de sfeer van de dag aanvoelt. Houdt de regie zonder daar om te vragen. Wij wensen voor elk bruidspaar een fotograaf als Wouter!
  Ilse & Joris