logo

Visie

“Ja ik wil!”

Dit zijn de woorden die u van plan bent uit te gaan spreken tegen elkaar om uw liefde te vereeuwigen voor wet en kerk, maar vooral voor elkaar en voor uw familie en vrienden. Deze dag beleeft u met heel veel emotie en liefde. Dit wilt u dan ook de rest van uw leven herinneren.

U bent op zoek naar een fotograaf om dit vast te leggen. Wouter Keuris heeft hier jarenlange ervaring mee. Neemt u een kijkje in de galleries en laat u inspireren door alle bruidsparen die u voor gegaan zijn bij Wedding Memory.

De herinnering aan uw huwelijk is en zal u nog jaren heilig zijn. Deze dag wilt u kunnen herbeleven en delen met familie en vrienden door middel van een prachtige fotoreportage. Niet alleen een registratie van de dag, maar ook alles sferen en emoties die u voelde op dat moment zijn belangrijk voor u. Daarom is het van groot belang dat u dit laat vastleggen door een professional.

Iemand die ervaring heeft met het fotograferen van bruiloften en reportages. Iemand die de techniek feilloos beheerst en alle momenten en emoties prachtig weet te vangen. Iemand die u ontspannen weet te fotograferen op uw mooiste dag van uw leven. Iemand die discreet zich tussen de gasten mengt en waar u en uw gasten geen last van ondervinden tijdens de ceremonie. Iemand die snel en correct het eindresultaat aflevert. Iemand die zich in de markt gemiddeld prijst.

Zo iemand ben ik.

Ik werk naar een stress vrije en ontspannen bruiloft! Door jarenlange ervaring in de portretfotografie weet ik een sfeer te creëren waardoor u zich gemakkelijk en ontspannen voelt tijdens het fotograferen. Om u te laten wennen geef ik bij ieder pakket een “pre-wedding-shoot”. Dit houdt in dat we enkele weken voor de bruiloft naar een locatie gaan om in vrijetijdskleding een leuke shoot te houden. Het doel van deze shoot is om vooral lol te hebben zonder druk. Zodoende leer ik jullie kennen om een zo persoonlijk mogelijke reportage te leveren en zo kunnen jullie alvast een kijkje nemen hoe ik te werk ga. Dit alles zorgt ervoor om de dag zelf vlekkeloos en probleemloos te laten verlopen. De foto’s van de pre-wedding shoot zijn tevens te gebruiken voor de uitnodiging of als bedank kaart achteraf, of gewoon voor de leuk! Tijdens de pre-wedding shoot bespreken we tevens jullie persoonlijke wensen en nemen we de dag door.

Vraagt u een vrijblijvend gesprek aan zodat u mij persoonlijk kan ontmoeten en zodat ik u alle mogelijkheden haarfijn kan uitleggen.U kunt mij door heel Nederland inzetten. Ik ben gevestigd in Leiden, Zuid-Holland.

Wedding Memory is een onderdeel van Wouter Keuris Fotografie en is gevestigd in Leiden Zuid Holland. Trouwreportage en bruidsfotografie.

Naast bruidsfotografie ben ik redactioneel & commercieel portretfotograaf. Ik fotografeer voor redacties, communicatie- en reclamebureaus. Daarnaast ook voor particulieren. Ik kan u en uw vrienden en familie portretteren. Mijn studio is gelegen in centrum Leiden. Uiteraard zijn er ook mogelijkheden om op locatie te shooten.

Particulieren (gezinsportretten, zwangerschap- en kinderfotografie) kunnen terecht voor info op de site www.studiowouterkeuris.nl
Voor commerciële doeleinde (redacties, bureaus, headshotfotografie) verwijs ik u graag door naar www.wouterkeuris.nl

Profiel Wouter Keuris Fotografie-002 Sq